ЦЕНОВИ УСЛОВИЯ

PM-Home

домоуправители физически лица

BGN 18.00/месец

Годишна сума BGN 216.00
  • 1 eтажна собственост
  • до 150 апартамента
  • поддръжка по имейл
  • поддръжка по телефон
  • защитена SSL-връзка
  • достъп от всяка точка
Регистрация
УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРОДУКТА

За да имате достъп до функционалностите на PM-Home е необходимо да прочетете и да декларирате Вашето съгласие с Общите условия за ползване (линк). При стартиране на система в демо режим до края на 2022 година, ползвате 3 месеца безплатен пробен период, след изтичане на който системата Ви ще продължи да работи след заплащане на месечна такса, съгласно избрания при регистрацията ценови план.

ХОСТИНГ И ДОСТЪП

PM-Home системата се инсталира на споделен сървър, поддържан от нас. Този хостинг план е най-подходящ за обема на дейността на непрофесионалните домоуправители. Услугата включва: софтуер, сървър и всякакъв вид интеграции, за които ние се грижим и поддържаме. В обобщение: за да използвате PM-Home е необходимо да имате връзка към интернет и компютър или друго крайно устройство (таблет, смантфон) с инсталиран на него браузър.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Ние от ПМ СОФТ ООД прилагаме Политика за защита на личните данни, разработена и прилагана в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Вижте повече в Информацията за поверителност и защита на личните данни (линк).